mimiostudio

mimiostudio 11.54

Runs and customizes creative learning sessions
Értékelés
3.9  (22 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
11.54.0 (Összes)
Fejlesztő:
DYMO/Mimio
Enrich and configure the presentation of classroom material for studies and lectures in the dedicated suite supporting multiple media formats. It is compatible with all models of whiteboard devices and displays the organized content automatically or manually.
MimioStudio szoftver biztosítja az automatikus integráció lehetővé teszi, hogy a MimioClassroom eszközök zökkenőmentesen működik - a saját, vagy együtt. A MimioStudio szoftver, a hangsúly egyszerűen tanítás.
A MimioStudio szoftver, ami izgalmas, multimédia tanulságok, könnyen, gyorsan. Ön azonnali hozzáférés a tanár-tesztelt tartalom MimioStudio Galéria: használatra kész óravázlatok, hátterek, képek, audio, vagy Flash-fájlok.
Plusz, MimioStudio kínál teljes kompatibilitás szinte minden népszerű szoftver alkalmazás, beleértve a Microsoft PowerPoint, Word, Adobe ® Acrobat. Ez egyszerű, hogy importálni a meglévő leckét a MimioStudio szoftvert, majd felvidít őket, interaktív tartalmak. Akkor is órákat, behozatali létrehozta a más interaktív technológiák.
Információ frissítve: